Loading... Please wait...

US iTunes Gift Card in Switzerland

Serviciile Card iTunes SUA e-mail este un mod convenabil pentru persoanele care locuiesc în afara Statelor Unite pentru a accesa iTunes Store SUA. Cardul este cumpărat în magazine din SUA pentru noi și sunt legitime, nu data de expirare. Am trimite codul cardului cât mai repede posibil, de obicei, într-o oră în oră noastre de birou (7 AM-21 Acest GMT -5).

Bine ati venit la cardul de iTunes Coduri SUA cu timbre imediat prin e-mail, UScardcode.com. Cu acest serviciu, oamenii din Egipt, Emiratele Arabe Unite, Arabia arabă, Qatar, Yemen, Iran, Irak, Kuwait și alte țări vorbitoare de limbă arabă pot avea acces la continut exclusiv în magazinul iTunes SUA, care pot fi accesate:

+ Sute de programe de televiziune, este disponibil imediat, atunci când televizorul este în aer, fără reclame.
+ Cumpăra sau închiria cele mai recente versiuni (disponibile în HD) de film, care pot fi vizualizate pe televizor, folosind un Apple TV, PC, Mac, iPhone, iPad și iPod. Puteți converti chiar filme în alte formate și a le vizualiza pe alte dispozitive, de asemenea.
+ Peste 18 milioane de melodii din toate genurile, cu informații artist, fotografii și materiale bonus, în plus față de evoluția de cumpărare albume.
+ Mii de jocuri și aplicații pentru iPhone și iPad, cu o calitate excelentă și a profitat de platforma de beneficii Apple a iOS.
Multe iBooks, podcast, audiobooks, cursuri de formare de învățământ din universități video de americani.

Acceptam plata prin carduri de credit, carduri de debit și prin transfer bancar, prin Paypal. Deoarece aceste plăți sunt procesate de PayPal, plata este securizat și rapid. Nu avem acces la informațiile de pe cardul dvs. de credit.

După ce primim plata dvs., va vom procesa și nava codul rapid pentru cardul iTunes prin e-mail, de obicei, într-o oră în timpul orelor de afaceri (07 am la 9 pm EST US GMT-5) . Dacă plata se face după ore atenția noastră, vom procesa comanda dumneavoastră cât mai curând posibil în termen de 24 de ore.

De ce să cumpărați de la noi? Am vândut coduri de carduri din SUA iTunes de ani de zile pe eBay și pe site-ul nostru UScardcode.com Toate iTunes Gift Card SUA sunt cumpărate în magazinele locale din Statele Unite ale Americii pentru noi așa că știu că sunt 100% legitime. Noi informații carte, numărul de serie și de factură ca rezervă. Cod ITunes care are dată de expirare oferta. Noi întotdeauna iPhone și iPad-uri noastre cu noi tot timpul de unul dintre noi pot răspunde în cel mai scurt.

Noi vrem să auzim de la noi? Urmați-ne pe Facebook. Noi de multe ori cupoane exclusive pentru fanii nostri pe Facebook. În timpul evenimentelor noastre speciale, vom publica coduri discount, astfel încât să obțineți o reducere de pe carduri iTunes SUA.
Ca Serviciul nostru rapid și prețuri competitive? Consultați prietenii, familia și colegii despre serviciul nostru iTunes Coduri Cartonașe SUA

Switzerland / Elveția

f you are looking where you can buy US itunes gift cards in Switzerland or any other Switzerland cities UScardcode is the place for you. We sell iTunes cards to all major cities in Switzerland including: 

- Basel
- Zurich 
- Genava
- Lausanne
- Lugago 
- Lucerne 
- St. Gallen 
- Bern 
- Winterthur

For all Switzerland users we offer a way for you to buy your music online through an easy payment through paypal or any other major credit card. If you have a Switzerland credit card you can now have access to the US iTunes store. You will be able to see our exclusive content that you normally would not have access to. If you want a prepaid card we send to you through email delivery. Get started today!
 
You will be able to access the US itunes store where there is Top 100 apps, games, music, videos, TV shows, and much more! 

 

Featured Products

Recent Updates

Secured by PayPal