Loading... Please wait...

US iTunes Gift Card in Malaysia

Perkhidmatan Kad iTunes Amerika Syarikat e-mel adalah cara yang mudah bagi orang-orang yang tinggal di luar Amerika Syarikat untuk mengakses AS iTunes Store. Kad ini dibeli di kedai-kedai AS untuk kita dan adalah sah, tiada tarikh tamat tempoh. Kami menghantar kod kad secepat mungkin, biasanya dalam masa satu jam di waktu pejabat kami (07:00-9:00 Ini GMT -5).

Selamat datang ke Kad Kod iTunes Amerika Syarikat dengan bayaran pos segera melalui e-mel, UScardcode.com. Dengan perkhidmatan ini, orang-orang dari Mesir, UAE, Arab Bahasa Arab, Qatar, Yaman, Iran, Iraq, Kuwait dan lain-lain negara-negara berbahasa Arab boleh mempunyai akses kepada kandungan eksklusif di kedai iTunes Amerika Syarikat, yang boleh diakses:

+ Beratus-ratus program televisyen, didapati dengan segera apabila TV berada di udara, tanpa iklan.
+ Beli atau sewa siaran filem terbaru (tersedia dalam HD), yang boleh dilihat di TV anda menggunakan Apple TV, PC, Mac, iPhone, iPad dan iPod. Anda juga boleh menukar filem ke format lain dan melihat mereka pada peranti lain.
+ Lebih 18 juta lagu dari semua genre, dengan maklumat artis, gambar dan bahan bonus, di samping perkembangan dalam membeli album.
+ Beribu-ribu permainan dan aplikasi untuk iPhone dan iPad, dengan kualiti yang sangat baik dan telah mengambil kesempatan daripada platform manfaat Apple IOS.
Banyak lagi iBooks, Podcast, Buku audio, kursus latihan pendidikan di universiti video Amerika.

Kami menerima pembayaran melalui kad kredit, kad debit dan transfer bank melalui Paypal. Sejak bayaran ini akan diproses oleh PayPal, pembayaran adalah selamat dan pantas. Kami tidak mempunyai akses kepada maklumat pada kad kredit anda.

Setelah kami menerima bayaran anda, kami akan memproses dan kapal cepat kod untuk kad iTunes melalui e-mel, biasanya dalam masa satu jam semasa waktu perniagaan kami (07:00-09:00 EST US GMT-5) . Sekiranya bayaran dibuat selepas waktu perhatian kami, kami akan memproses pesanan anda secepat mungkin dalam tempoh 24 jam.

Mengapa membeli dari kami? Kami menjual kod kad US iTunes selama bertahun-tahun di eBay dan tempat UScardcode.com Semua iTunes kami Hadiah Kad AS yang dibeli di kedai-kedai tempatan di Amerika Syarikat untuk diri kita sendiri supaya kita tahu anda adalah 100% sah. Kami maklumat kad, nombor siri dan invois sebagai sandaran. Kod ITunes yang HAS tarikh tawaran tamat. Kami sentiasa mengambil iPhone dan iPads kami dengan kita sepanjang masa untuk seorang daripada kita boleh bertindak balas dengan cepat.

Kami ingin mendengar daripada kami? Mengikuti kami di Facebook. Kami sering kupon eksklusif untuk peminat kami di Facebook. Semasa acara khas kami, kami menerbitkan kod diskaun supaya anda mendapat diskaun pada kad iTunes Amerika Syarikat.
Seperti perkhidmatan yang cepat kami dan harga yang berpatutan? Merujuk kawan-kawan anda, keluarga dan rakan-rakan mengenai perkhidmatan kami iTunes Kod Kad AS

UScardcode.com merupakan sumber terbaik untuk membeli kad-kad iTunes US di Malaysia. Pelbagai kemudahan yang ditawarkan oleh itunes tidak dapat diperolehi sekiranya syarikat Apple mengetahui anda bukan berada di Amerika Syarikat. Dengan kad itunes US, anda boleh membeli kemudahan seperti aplikasi Apple dan program televisyen yang hanya didapati di kedai itunes Amerika Syarikat.

Kad-kad tersebut amat murah berbanding dengan harga yang ditawarkan melalui laman web lain dan UScardcode.com memgedarkan kad dengan cepat dan terus kepada E mel anda.

Featured Products

Recent Updates